Nieuwe of 2dehands motorhome gekocht? Iedereen is bij DD Mobilhomes altijd vrijblijvend welkom voor service, onderhoud en herstellingen! LMC Grey Selection bij DD Mobilhomes te koop aan supercondities!!! Wij verhuizen! Volg ons op Facebook voor meer informatie.

Wij zijn officieel dealer van Crosscamp Opel motorhomes!

Of het nu in het dagelijkse leven in de stad is, voor een weekendje naar het strand of een tocht in de bergen:
de CROSSCAMP is zo flexibel in te zetten dat hij bijna onbegrensde mogelijkheden biedt. Ontdek de CROSSCAMP-modellen op basis van Opel en ervaar onbeperkte vrijheid.

 

Uitrusting

Hemelbed

Onder het uitzetdak biedt een comfortabel tweepersoonsbed voldoende ruimte voor twee personen. Het front kan eenvoudig worden geopend - voor onvergetelijke panoramische uitzichten

Piping strips aan beide zijden

De CROSSCAMP wordt standaard geleverd met piping strips aan de rechter- en linkerkant.

Klaar voor de toekomst

Alleen de nieuwste generatie EURO 6dtemp-dieselmotoren worden gebruikt in de CROSSCAMP. Zelfs de standaard 1.5 liter viercilinder dieselmotor met 120 pk beschikt over superieur vermogen. De viercilinder diesel met 145 pk en de 2.0 liter viercilinder diesel met een krachtig 177 pk zijn nog krachtiger en comfortabeler.

Veilig

Zodat u uw bestemming niet alleen snel, maar ook veilig en comfortabel bereikt, biedt de CROSSCAMP de nieuwste assistentiesystemen, zoals een pre-collision-systeem, een Lane Departure Warning-systeem, een adaptieve cruisecontrol en nog veel meer.

VIP ruimte

De thermische en geluidwerende beglazing zorgt ervoor dat u altijd koel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De getinte zij- en achterruiten bieden betrouwbare bescherming tegen zonnestralen en de nodige privacy voor de VIP's aan boord.

Ruimtewonder

Standaard uitgerust met twee schuifdeuren en vijf stoelen, bespaart de CROSSCAMP echt ruimte. In een paar simpele stappen wordt het een comfortabele shuttle met 7 zitplaatsen. Genoeg ruimte voor familie, vrienden en vrienden van vrienden.

Stoere uitstraling

17 '' lichtmetalen velgen met bandenmaat 225/55/R17

 

 

 

 

Dynamische & krachtige motoren

Kies uw bijzondere rijervaring uit drie motorvarianten

 

Opel 1.5LD; 88 kW (120 pk)

 

Opel 2.0LD; 106 kW (144 pk)

 

Opel 2.0LD; 130 kW (177pk)

Technische Specificaties

Dimensies

totale lengte: 495 cm

breedte: 220 cm

hoogte: 199/199  cm

Totale hoogte met uitzetdak: 295 cm

Hoofd hoogte: 227 cm

UITRUSTING

Maximaal aantal personen: 5 - 7 

Zoetwatertank: 10

Afvalwatertank: 10 l

CROSSCAMP FLEX OP BASIS VAN OPEL

De CROSSCAMP FLEX staat voor avontuur op eenzame stranden of in imposante bergen, maar is ook overtuigend bij het groot inkopen of verhuizen. De Urban Camper straalt tijdens het rijden een echt autogevoel uit en past in elke parkeerplaats en gemeenschappelijke ondergrondse parkeergarage. Tot zeven zitplaatsen bieden genoeg ruimte voor familie en plezier. Tegelijkertijd is de CROSSCAMP FLEX een volledig uitgeruste camper met vier bedden en een uitneembare multifunctionele keuken. De camper voor het dagelijks leven. 

 

CROSSCAMP LITE OP BASIS VAN OPEL

De CROSSCAMP LITE is het ideale voertuig voor dagelijks gebruik. Dankzij de royale opbergruimte en tot zeven zitplaatsen kunt u uw dagelijkse uitdagingen het hoofd bieden. Desalniettemin biedt de volledig uitgeruste Urban Camper vier bedden en een geïntegreerde kachel tegelijk. Het flexibele concept maakt onbeperkt gebruik mogelijk als een alledaags voertuig, op verplaatsingen of spontane verplaatsingen na het werk. De auto om te kamperen.